Spray Stay - Kontakta Oss

KARRIÄR

Förutom att vara en ledande partner för våra kunder, vill vi också skapa en positiv påverkan på vårt samhälle. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och den kultur vi bygger. Även om vi arbetar i team så är individuell utveckling ett starkt fokus hos oss. Välkommen till en driven miljö med glada typer, verkligen högt i tak och stora visioner.

Spray & Stay skall bli Skandinaviens ledande leverantör av halkskydd för publika ytor, hotell, simhallar och vårdinrättningar. Företaget skall bygga upp ett antal team runt om i Skandinavien som utför företagets tjänst Spray & Stay Total Protection Plan. Vi utgår från Skåne men har för avsikt att expandera verksamheten till Skandinaviens alla storstadsregioner. Vår expansion kommer utgöra möjligheter för rätt personer att växa och utvecklas med organisationen.

Vi applicerar vårt halkskydd i hela Skandinavien vilket kan medföra ett antal resdagar tills dess vi hunnit etablera och utbilda lokala team för vår tjänst.

Vi erbjuder arbete inom tre områden.

Regional Sales Manager 

Du driver företagets försäljning och har i uppgift att sprida kunskapen om vår patenterade och marknadsledande produkt i ditt område. Till din hjälp har du företagets ledningsgrupp som har mångårig erfarenhet av företagsledning, sälj och business control. Vi letar efter en glad, driven och analytisk individ som vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Vår tjänst – Spray & Stay Total Protection Plan är tekniskt avancerad och kräver förståelse för hur städkemi fungerar. Vi anlitas av företag för att göra en holistisk genomlysning av kundens golvsäkerhet. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara en opretentiös person som kan kavla upp ärmarna och hugga i. Du behöver bli specialist på företagets tjänst för att bli framgångsrik. Ditt driv och vilja att lyckas blir central i din framgångssaga.

Halkskyddsspecialist – arbetsledare
Vi kommer anställa ett antal arbetsledare som leder vårt arbete på fältet. Arbetet går ut på att besöka kund och leda arbetet med att applicera vårt halkskydd. Du ansvarar för att jobbet blir gjort med hög precision och noggrannhet, att kunden får en mycket positiv bild av vår tjänst samt att arbetet dokumenteras i våra affärssystem. Arbetet innefattar resor vilket kan betyda övernattningar. Det är viktigt för oss att du förstår vikten av att vara en god ambassadör för företaget.

Medarbetare Halkskydd
Ditt arbete är att tillsammans med din arbetsledare applicera våra halkskydd ute hos kund. Du bör vara en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra och förstår vikten av att göra ett gott intryck.

För frågor rörande tjänsterna kontakta bolagets ordförande Wille Warnanderwille@warnander.se