Spray Stay - FAQ

FRÅGOR OCH SVAR- FAQ

Här har vi samlat alla våra frågor och svar. Specifika frågor och svar finns också på aktuella webbsidor. Har du andra frågor, kontakta då oss gärna!

Spray & Stay fungerar på natursten, keramik, kakel, klinker och emalj. Produkten lämpar sig utmärkt för duschar i kakel/klinker/sten och badkar av emaljerad plåt. Utvändiga entrétrappor i betong eller natursten går också utmärkt. Produkten fungerar inte på vinylgolv och plastmattor.
Etsning betyder att man med hjälp av syra fräter porer i golvet som medför att friktionen ökar.
Detta gör att golvet blir mer svårstädat. Bakterier, hudavlagringar från fötter och tvålrester fastnar lättare och gör golvet mer svårstädat.
 
5 års garanti betyder att vi är det enda företag som har en seriös garanti från tillverkaren. 
 
Spray & Stay är baserad på titandioxid. Det är samma ämne som gör tandkrämen vit och altså något du stoppar i munnen två gånger om dagen. Vår behandling är helt ofarlig men lite sur och jobbig att få i ögonen. Inte helt olikt ättika.
 
Spray & Stay Titanium HOME innehåller utöver vatten följande ämnen:
CAS Nr:
25322-68-3
9002-88-4
90598-46-2
9002-86-2
Nej, Spray & Stay bygger på en annan princip där vi  skapar ett molekylärt halkskydd med hjälp av nobelpribelönt nanoteknologi. Istället för att förstöra golvet så skyddar vi golvet. 
Spray & Stay Titanium HOME biter inte på plastmattor, linoleum- eller vinylgolv. Det gör däremot vår tjänst Spray & Stay – Total Protection Plan. Vi har alltså en lösning för de flesta golv.
 
När Ni väljer Spray & Stay så väljer Ni en långsiktig partner som också förser Er med en skonsam lösning för underhåll av alla golvytor som gör att era golv alltid har extremt bra halkskydd och alltid är skinande rena. Underhållet blir enklare och om förutsättningarna är goda kommer systemet göra att ni faktiskt sparar pengar i er verksamhet.